Monday, August 10, 2009

Ingen bilder i dag...

...klokken ble rett og slett for mye. Et lass med bilder ble tatt, men de forblir i kameraet inntil videre. 

Turen gikk først til Autonoma, hvor vi ventet "5 minutter" i omkring en times tid, før bilen kom. Vi hadde sett for oss en Dacia, som var det rimeligste alternativet, men da ingen var ledig tilbød de oss en Volvo s80 istedenfor, til nesten samme pris. Bedre blir det ikke. Kjøringen var ellers smertefri, fin asfalt og langt ifra så ville tilstander som enkelte skribenter på internett har antydet. 

Turen gikk til Sigisoara, en av de eldste Saxerbyene her nede. Kort og godt et nydelig sted. Kjøreturen i seg selv var også fantastisk med et herlig landskap toppet med en borg her og der.

Da vi ankom hotellet igjen ble det noen øl med hotellsjefen og bartenderen, samt britisk bilturist. Hotellsjefen ville deretter ta oss med ned på den lokale fastfoodserveringen Andos. En sjeldent stor tallerken med kylling, salat, brød, hvitløk i mengder til gi vekk pris var resultatet av den turen. Etter dette var det tilbake til hotellet, hvorpå sjefen ville fortsette det sosiale med en øl i baren. Dette tok litt lenger tid en forventet. Men vi fikk vite det meste som var å vite om, ja, det meste. 

Bilen har vi imorgen også, så da blir det, hvis jeg får bestemme (og siden det er meg som har sertifikat, så blir det sånn.. ), så går turen først opp den Transfagarske fjellveien, deretter regner jeg med at klokken avgjør resten...

No comments:

Post a Comment