Thursday, January 14, 2010

Avatar


De som er opptatt av film, kan jo umulig ha unngått å fått med seg "the buzz" rundt Avatar. Så var det verdt de 10 zilliardene det sikkert kostet å lage den?
Ja, ikke noe sånn "hopp i taket hei hvor det går i´m going bananaz wild"-ja, men et helt avmålt og balansert ja. Rett og slett en fin film.

2d eller 3d? Filmen hviler ikke utelukkende på 3d-effekter, og jeg hadde nok blitt imponert selv i bare 2 dimensjoner - men når det først er tilrettelagt for det, hvorfor ikke få det med seg? Kanskje fordi du sitter igjen med et fint rødt merke på nesen etter å ha båret et sett sofistikerte 20kroners 3d-briller i 2 timer og 42 minutter? Kanskje fordi du blir svimmel av den norske underteksten som aldri er i fokus?

Så før du løper avgårde for å se Alice in Wonderland, lim på noe mykt akkurat der brillene treffer neseroten. Det får være dagens råd.

2 comments:

  1. Vi så denne filmen i romjulen, og det var anvendte kino penger. Jeg hadde med alle guttene mine, 11 år, 13 år og 43 år, og vi hadde en super filmopplevelse alle sammen. Trodde jeg skulle bli mer plaget av brillene, men merket ikke at de var der, for filmen var så oppslukende.

    ReplyDelete
  2. Ja, helt enig, veldig bra film. Bare måtte sutre og klage litt - siden det visstnok er noe veldig typisk norsk å gjøre... :)

    ReplyDelete