Friday, May 28, 2010

Årets fineste gave til deg selv

...får du hvis du bestiller Aftenpostens e-avis-abonnement. Klart jeg skulle ønske det var Bergens Tidende, men de har tydeligvis et par strategiske beslutninger igjen før det blir aktuelt (kan jo hende de er i en prosess jeg ikke vet om enda).

Aftenpostens tilbud er ikke bare dagens ferske avis, det er også tilgang til deres arkiv, og det er her gullet ligger. Samtlige utgaver (etter det jeg kan se) av avisen, morgen og kveld samt A-magasinet, fra 1860 opp til i dag. I tillegg tyder alt på at det er meget bra indeksert også.

Hele produktet blir presentert i en veldig funksjonell flash/java-greie, hvor man kan bla og zoome fritt og ledig. Ønsker man skrive ut enkeltsider eller hele utgaver, er det heller ikke noe problem, de blir da lagret som pdf.

Ethvert fritidsproblem er hermed avløst i ukesvis fremover. Mulig man må være et historikertryne for å verdsette dette produktet, men man skal ikke se vekk fra at nostalgitryner vil få seg et kick også - drømme seg tilbake til en tid da kitsch var den nye vinen, helseskadelige produkter var lov å vise frem, og rømme var rømme - enkelt og greit!
Aftenpostens produkt er muligens mer vanedannende enn det helseskadelige produktet, men heldigvis får man en hel måned for omtrent samme prisen som en enhet av den "elegante gull-pakningen".

http://open.spotify.com/track/3PF60iVPGwQMQAZEcKnW3y

No comments:

Post a Comment